Wednesday, March 17, 2010

17.3.2010


Osallistuin Photoshop kurssille! Voi hurja mitä yhden ainokaisen päivän aikana ehdin oppia. Koko kirjaprojekti tuntuu edenneen suuren harppauksen eteenpäin.

Jatkoin sähköpostikeskustelua kääntäjäystäväni kanssa. Nyt mietinkin, että kannattaisiko kirjasta tosiaan tehdä saman tien kaksikielinen (suomi-englanti), melkein samalla vaivallahan se tulisi. Lisäkustannuksia tosin syntyisi, mutta toisaalta markkinat laajentuisivat.

Lisäksi löysin henkilön, joka lupautui konsultikseni ja avukseni painotalojen vertailussa ja oikean valinnassa sekä varsinaisen painon hoitamisessa. Hän palaa kaupunkiin kahden kuukauden kuluttua, mikä lieneekin juuri sopiva deadline taitolle. Ainakin voin yrittää saada mahdollisimman paljon valmista siihen menessä! Intoa riittää tämän päivän jälkeen.

3 comments:

 1. Tahtoo photoshop kurssille!!

  En malta odottaa kirjaasi. Vaikka se olisi kiinaksi niin ostan sen :D

  ReplyDelete
 2. Mizyena, kurssilla aloitettiin aivan aivan alusta eli mikä on pikseli. Viiden ja puolen tunnin kurssin lopuksi osattiin jo tehdä kuvan käsittelyn perustemppujen ja vähän muunkin lisäksi kutsuja, Suosittelen lämpimästi lyhyttäkin kurssia mikäli sinulle sellainen mahdollisuus osuu kohdalle.. Hämmästyin kovasti ohjelman loogisuutta kunhan pääsin alkuun. Ennen kurssia olen vain oikeastaan avannut ohjelman, ihmetellyt ja sitten taas suruissani kädettömyyttäni sulkenut sen. Ikoni on ollut lähinnä koristeena ruudun alareunassa.

  ReplyDelete
 3. Photari on taivaan lahja. Ja sinnikkäästi kun vaan tuhertaa sillä oppii tekemään pieniä ihmeitä!

  ReplyDelete